Catering İlaçlama
Gıda işletmeleri, üretim tesisleri ve gıda depo alanları gıda kaynakları, uygun sıcaklık ve nem, yuvalanma ortamı gibi ihtiyaç duyduğu her şeyi bir arada bulundurabildiğinden kemirgenler ve haşere türlerinin yoğun istilasına uğrayabilme riski altındadır.
Gıda işletmelerinde görülebilecek bir kemirgen ve haşere gıda güvenliği risklerinin yanı sıra imaj ve müşteri kayıplarına neden olmaktadır.
Gıda üretim tesisleri hijyen ve kalite standartlarına sahip olan tesislerdir.
Gıda işletmelerinde gıdaların haşere ve kemirgenler tarafından kontamine olması kabul edilemez bir durumdur.
TEC10 gıda işletmelerine özel geliştirdiği sistem, etkin ve profesyonel mücadele yöntemleri ile riskleri elimine ederek kesin ve tam çözüm sağlamaktadır.
TEC10 Çevre Sağılığı; Konusunda uzman, tecrübeli, teknik ve danışman kadrosu ile.
Uluslararası gıda güvenliği standartlarına uygun, orijinal, sağlık bakanlığı onaylı ürün ve ekipmanlarla “Entegre Zararlı Mücadelesi” hizmetini gerçekleştirmektedir.